Pullu Kamp Alanı

Pullu Kamp Alanı


Ulaşım : Anamur Bozdoğan Mevkii
Türü: Tabiat Parkı
İşletmecisi : Anamur Belediyesi
Kamp Ücreti :
Bir Çadır Alanı : 40 TL
Elektrik :10 TL
Buzdolabı Günlük kirası : 50 TL
Tuvalet / Duş: Mevcut
Çadırı olmayanlar için çadır kirası ; 60 TL


Okumaya başlamadan önce videomuzu izleyin!!!!


Pullu Kamp Alanı bir tabiat parkı olup Anamur Belediyesi tarafından işletilmektedir. Yaklaşık 100 çadırlık bir Kamp Alanı büyüklüğündedir. Günübirlikçiler in ve kampçıların plajları farklı ve ayrıdır. Su kampın çeşitli yerlerinde duş, bulaşıkhane ve çeşmeler şeklinde mevcuttur. Elektrik kamp alanının hemen hemen her yerinde mevcuttur ve günlük günlük 10 TL'dir. Ücretli elektrik çadır kenarına çekeceğin uzatmalar şeklindedir uzatma kablolarında onlar vermektedir.
Ama telefon şarjı için ücretsiz şarj alanları mevcuttur.



Pullu tabiat parkı caretta carettaların yumurta bırakma alanları olduğu için plajda gece ateş yakmak  ve ışık yakmak yasaktır.
Deniz'i adeta doğal bir akvaryum gibidir birçok balıkla beraber yüzebilirsiniz. Plajın %90'lık alanı kumdur, sadece köşesi Kayalıktır, oradan denize girmek zorunda değilsiniz. Plajin kumu ipeksi ve yumuşacık bir kumdur. Deniz ayakkabısı getirmek zorunda değilsiniz. Şnorkel ve palet getirirseniz koy çeşitli balık manzaraları ile sizi karşılamaktadır.


Çadır alanı ormanlıktır
 Çok eski çamlar bulunmaktadır. Çadırlar için gerekli düzenlemeler yapılmış, yerler numaralar ile belirlenmiştir. Çadır alanı çocuklar için uygundur. Kamp alanında 1 adet voleybol sahası bulunmaktadır. Çadır alanında birçok duş mevcuttur. Çadır alanında bir ortak kullanım için tuvalet vardır. İçinde birçok tuvalet mevcuttur ve adeta evinizdeki gibi temizdir. Tuvaletlerde sabun bulunmaktadır yalnız havlu peçete ve tuvalet kağıdı yoktur, yanınızda götürünüz.


Çadırı olmayanlar için çadır görevliler tarafından temin edilir. Kamp alanınında plaj hariç her yer ışıklandırılmıştır. 2 adet kamelya vardır.Çeşitli piknik masaları vardır ama sınırlı sayıda mevcuttur.  1 adet cafe ve 1 adet market vardır. Anamur merkeze 10 dakikadır. Gerekli market malzemelerinizi oradan da alabilirsiniz.

İlk defa kamp yapacaklar için ideal bir alandır. Ben kamp korkumu ve endişemi burayla yendim.

Her deniz kenarında olduğu gibi Sivrisinek var. Yalnız akşam 6 ile 8 arası yani güneş battıktan sonra 2 saat içinde çok sayıda varlar, bu saatten sonra gece rahatsız etmiyorlar.

Ben Pullu Kamp alanında 2020 Haziran ayına konakladım. Yaz sezonu açılmıştı ama sakindi. Bu saydığım koşullar bu dönem için geçerlidir. Daha yoğun sezonda kalabalık ile temizlik durumu nasıl olur, deneyimlemek lazım. Yalnız belediye görevlileri çok dikkatli ve çok titizdi. Bir cam kırığını bile takip edip hemen temizlenmesini sağladılar. Plajda ya da kamp alanlarında kırık cam ya da çöp göremezsiniz. O yüzden sezonda da temiz olacağını umuyorum.


Yorumlar