Anlatılan Senin Hikayendir!

Anlatılan Senin Hikayendir!





Şuan heyecandan elim ayağım titriyor. Oyunun heyecanını atabilmiş değilim.




Harika, muhteşem, çok güzel. Levent Üzümcü'nün harika bir tiyatrocu olduğunu biliyorduk ama fevkinin fevkinde fevkalade olduğunu bugün öğrendik. Çağrı Padırın da söylediği gibi harika bir gece geçirmemize sebep olduğunuz için teşekkür ederiz.




Oyunun senaryosu, kurgusu, akışı muhteşem. Hele şarkılardan bir albüm çıkar, şuan bile dinlerim, hem oyunla uyumlu hem de kendini dinletiyor. Beste söz ahenkle dans Şarkılar Levent Üzümcü'nün karakterli sesiyle can buluyor. Karakterler ve hikayelerin döngüsü başınızı döndürecek. Dekor yerli yerinde, dikkat çeken eşyalar o kadar güzel kullanılıyor ki, yazanın da oynayanın da eline sağlık. Bu oyuna keşke gelmeseydim diyecek insan yok !




Levent Üzümcü'nün oyunculuğuna yorum yapmak haddim değil. Üstüne bir de Giritli hemşerim çıkmadı mı! Mutluluğuma diyecek yok. Çok kibar bir beyfendi olarak, çıkışta üşenmeden, yorulmadan hepimizle tek tek selfi çekildi, özellikle kendi çekti. Çok teşekkür ederiz.



Bu keyifli geceye Mersin seyircisinin katkısı da çoktu. Çok keyifli ve eğlenceli bir grup vardı. Umarım Levent Üzümcü beyfendi de keyif almıştır bizden.



Konusu mu, anlatılan senin hikayendir.



O Giritli benim.

Yorumlar